Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg


Häromdagen var jag så arg
trodde att jag skulle spricka
Kinderna kokade av ilska
Händerna skakade
Talet darrade

Så tittar jag i spegeln
Så jag ser ut
Röd som en tomat och smala sammanbitna läppar
Jag börjar skratta
Helt hejdlöst
Resten av dagen gick jag omkring med ett stort leende
Ilskan var bortblåst och glömd




Övriga genrer av Helena
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 20:37



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilken bra idé du sprider**
Tack!!
2007-10-19

  Cris
*asg* vilket skönpiller till text.
2007-10-15

  Ronny Berk
ja - visst är det bra med speglar... dom reflekterar leenden...
2007-10-15

    Hemsken
Bra tips! Det ska jag prova nästa gång!
2007-10-15

  Junibarn
Väldigt.. hm.. smart skrivet. Vet inte vad jag ska säga. Men bra :)
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena