Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillit

så blundar du, för du vill inte se mitt hjärta
organ skrämmer dej, kärleken skrämmer dej.

så skrattar du, för du vågar inte erkänna hur det är.
gråt är inte alltid så lätt, sorg ska vara svårt.

så rör du mitt hår, för du vill hålla fast mej
ensamheten är evig, du vill vara evig med mej.

så går du, för du kan inte ge allt du vill
rädsla för otillräcklighet, du otillräcklig mej.


[klockan är 05:31 en söndagmorgon
jag steg upp och försvann innan klockan
väckte dej]


så uppför du dej, vågar inte lita på folk
tillit är det svåraste som finns i världen.




Fri vers av serum
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-04-27 12:27



Bookmark and Share


  leopardia
gillar den här. och så ska man vara konstruktiv och säga varför då... hmm, jag tror att det är för att den osammanhängande samtidigt som den består av pusselbitar som faller på plats...
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum