Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorientering

nu står jag här igen
så nära att jag måste böja huvudet bakåt för att se toppen av vad jag står inför
jag har stått här förut
sprungit in nån gång
det var inte så lyckat
men spännande
det är ju så svårt att se var man trampar när det går så fort
så kanske man faller ut istället för in

jag hittar första biten
där har jag lärt mig stigarna
jag tycker det är så fint med dagg som liksom ryker
så som det är nu
första biten




Fri vers av boae
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae