Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenblad

Rosenblad lindade
tätt tillsammans
i en formation av livslust

avplockade med precision
frånstjälkade
sin lockande livslina

faller isär till 
spröda vingslag
av skenhelig livslåga

glanslöshetens
ögon ser genom
spegelbild av livsleda

sprider rosenblad 
i vindflöjels löfte
om att återfinna
dem torkade
under min kudde
doftande livglädje

 




 

 




Fri vers av Catrin
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-16 16:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så sorgesamt den börjar din vackra dikt...men där på slutet känner man hoppets låga ..värmen sprider sig sakta i hela kroppen..gôtt!!!!
2007-10-17

    ej medlem längre
Vacker poesi åter igen vännen...
2007-10-16

  hero40
Underbar dikt om
rosenblad som en fröjd
för ögat att läsa!
Hör min applåd!
2007-10-16

  Jan Linderoth
Har inte tid att kommentera, måste iväg och handla rosor!!!

Jo du...du finsnickrar fan så bra själv!!!!!!! Jag tokmärker och klappar labbarna!!
2007-10-16

  Night Soul Woman
Vackert skrivet!
*applåd*
2007-10-16

  Maria Zena Viklund
sprider rosenblad
i vindflöjels löfte
om att återfinna
dem torkade
under min kudde
doftande livglädje

vackert!!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin