Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska bara säga att detta inte handlar om Rasmus. Okej :) Rasmus(L)


ÄR DU INTE RIKTIGT KLOK???

Tror du jag mår bra när du gör så?
Tror du jag mår bra när du säger så?

Fan du fattar inte så det sårar mig, jag älskar dig men nu har du gått för långt. Att säga att jag bor där, att dom \"hjärntvättar\" mig.

ÄR DU INTE RIKTIGT KLOK?!

Har du något problem med att jag är lycklig, mår bra och är glad nu. Att jag inte är hemma lika ofta som jag va förr? men allt förändras, JAG förändras, jag är snart 17 år, och det känns som att du stänger in mig.

Jag vill inte må såhär, jag vill inte det. Att beskylla mig själv för saker som jag ingetligen inte gjort.

Det känns ska du veta, fy fan vad det känns. Jag är inte som hon, inte lika duktig i skolan, med läxor att hjälpa till hemma.

Men förlåt mig , fan förlåt så jävla mycket då !!

För du ska veta att det känns, men vet du jag tänker inte lägga mig, och slingra bort som men feg liten jävla mask.

Nä nu jag mår inte bra av det.
Nä du det känns inte bra när du säger så.




Övriga genrer av Kajsa Holmdahl
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 16:56



Bookmark and Share


    Miraa
Oj....Denna var stark och verklig!! Bra att skriva av sig...
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl