Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag,Lördag..men söndag är värst

När jag ligger där i sängen själv och helt ensam,omsluten av mörkret i min lilla lilla säng,far mina tackar till dig min Älskling.Vad gör du just nu,sover du? eller ligger du kanske vaken som mig, och tänker på mig.

Fredagen är den bästa dagen för då vet jag att jag har tre dagar att se fram emot,för jag får vara med dig. Lördagen är också härlig för då vet jag att jag än kan få spendera en massa timmar tillsammans med dig.Men sen så kommer Söndagen värst av dom alla för då vet jag när jag vakar, att i natt kommer vi får sova själva,utan varandra.Jag vill aldrig att dagen ska ta slut,för sen när Måndagen kommer är allting grått och trist, jag längtar då till Onsdan,då jag får se dig igen.

Så far mina tankar härs och tvärs.

Nu vet jag inte om allt det här blev så bra tilsammans med det är vad som händer i mitt huvud när inte du min Älskling är nära mig.Men denna veckan är det rätt så bra för jag eller vi behöver bara vänta en da´ på att få kyssa varandras läppar och se varandra så djupt in i ögona´ igen.

Puttputt min Älskling, sov så gott ,så ses vi på Tisdag kväll.




Övriga genrer av Kajsa Holmdahl
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl