Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pallar fan inte längre!

det kvittar vad fan jag gör!
Bryr ni er ens?

Jag gör för fan allt.
Men ni bara tar och tar,och ni ger då inget tillbaka!

Jag ger fan i det här snart!
Ni behöver ju inte mig, det ser jag ju. Ni går ju bara ifrån mig, medans jag hela tiden försöker gå efter er och va med er hela tiden.

RÄCKER INTE DET?!!!

Och DU, jag trode att du var min kompis, men den ända gången som du går med mig är när dom 2 inte är i närheten.
KALLAR DU DET VÄNSKAP?!
Det gör inte jag! jag pallar inte med er längre.





Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl