Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte lådsas

Jag vill inte sova här

Jag vill sova där

Jag vill inte vakna här

Jag vill vakna där

Jag vill inte cykla från dig

Jag vill cykla till dig

Jag vill inte säga hejdå

Jag vill säga hej

Jag vill inte krypa ner helt själv i en stor säng

Jag vill krypa ner i en stor säng med dig

Jag vill inte sova och lådsas att mitt gosedjur är du

Jag vill sova och veta att du är här.

Jag vill vara nära dig






Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 515 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-19 01:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju färre som låtsas, desto bättre.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl