Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är såå trött på dig!

nu är jag så trött.Trött på allt jävla skit du skriver om mig.
Vad fan tänker du med människa?

det är inte hjärnan iallafall. Att du ens kan komma på att bete dig så här jävla omoget.

Jag förstår inte!

Jag har inte gjort dig något,men det kvittar vad jag än skriver,jag kan hålla käften och så tar du allt emot dig.

Är du omega eller?
Gud?
Kung?

Ja vad fan som helst.Du bara ska ha och ha och HA!
och jag ska bara ge,och ge,och GE!

Och du får det fanemig vara bra ,nu är det nog ,slut, finito!

jag tänker inte börja leva i din lilla jävla värld,precis som alla andra ska göra.Nej jag tänker inte. Jag är inte din slav,och jag har inte gjort dig något!! Fattar du?

Eller ska jag förklara det en gång till?

Du är Pinsam vet du det,fy fan vad pinsam du är, och dum och elak.
Ja du är fanemig onskan själv!






Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl