Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sludder kludder XD


Längtan

När min kudde luktar dig.
Fy satan vad jag då saknar dig.

När du varit i mitt rum, känns
det nu så ödsligt tomt, när du inte är här just nu.

Det är bra att sakna det är det bästa som finns,
men igentligen inte för det bästa som finns
det är att vara tillsammans med den man
Älskar.

Det va kanske bra att dom kom på ordet Längtan?

Jag Längtar efter dig Älskling.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-21 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är duuuktig :)
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl