Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advokaterna häpnar! Fittorna jublar!

 

Men det ÄR sant:

(hur mycket hårgelé de än har
i sina lockiga hår, dessa utvalda ut
advokatsamfundet)

glimtvis - mirakelvis - ibland...

så fungerar rättsväsendet i Sverige.

Och med mina sadistiska

tendenser önskar jag Stureplansprofilerna

lycka till inom kriminalvården!

Kom ihåg grabbar, ett nej är inte alltid

ett nej - kanske ni innerst inne vill lika mycket

som han 130-kilosbjässen i ovanslafen....

 

 

 

sjung med mig:

he´s my bitch, yeah yeah yeah

my very own bitch!

thank you Lord - tonight I´m

going to get some loooove....

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-16 22:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Härligt härligt härligt!
lena
2007-10-16

    *Zenobia*
mmm....dom blir nog mumsiga godisbitar för kompisarna i det cellskapet..
2007-10-16

  Lena Krantz VIP
Jag önskar dem också riktigt jävla lycka till!
HA HA HA
Bra fångat om dagens goda nyhet!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol