Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motorcykelentusiasternas svarta årstid är här


God natt du gamla svarta


så har du inkvarterats
i vintervistets barm
tillsammans med de andra
är du nu trygg och varm

och höstens vemod sjunger
mot fönstrets våta karm
en mollsång om eoner
till vårsäsongens charm





Fri vers av Pica pica
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 23:30



Bookmark and Share


  Jojo
och jag som inte fick åka en meter ens i sommar heller....
2007-10-18

  Just Emotions
jag är stum av beundran..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica