Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men så synd

stackars chockade er

får ni inte göra som ni vill längre?




Stu stu stureplan

 

Har tiden kommit ikapp

droppen gröpt ur stenen

ett igentäppt lagglapp

och så lämnar ni scenen

 

Önskar er en trevlig tid

att ni möter era gelikar

var inte blyg eller frigid

situationen ni förlikar

 

Det är nog potentiellt

att flera där tycker att,

ni stönar så speciellt

så ni får mängdrabatt

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP