Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyl ner mig, mitt hjärta tänder eld på mig.

Hör hur du stjäl mina ord.
Kraftfält runt mitt hjärta
när du beskjuter mig
stundvis.

Huvudkontoret har kollapsat
nerlagt för idag tack och adjö
Återkom Hjärna men helst inte.

Explodering är närgången
lista för var fack (you)
utsortering ögonblickligen.

Du är avskedad
följer inte order.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér