Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräknar

Varenda liten prick

som täcker mig,

som gör min hud vacker

 

varenda liten prick

skriker i smärta,

attackerar mig

 

fyller mig med

illamående som

kräks inåt

 

allt äckligt

byggs som på berg

i min veka kropp

 

Jag rycks ur verkligheten

och stängs in på nytt,

vaktas av rytande monster.

 

De skriker så jävla högt nu,

överröstar allt.

 

Varenda prick

hatar mig.

 

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér