Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt hat

Du har blivit uttöjd
tar mer och mer plats
ju mer du försvinner

Även i mig måste du 
vara så jävla udda och 
dra på dig uppmärksamhet 

Kinge-li-ding hade du sagt

Jag kan alla dina reaktioner
och i bakhuvudet ekar din röst
som en elak påminnelse
om att du inte är här.

Jag hatar känslan av att sakna dig
känna dina fingrar längs min kropp
veta att jag aldrig kommer vara där,

igen.

Känslan av äckel inför dem,
när jag bara har du
innanför mitt skallben

Illamåendet du framkallar
med framtiden alldeles trasig
i dina händer.

En krossad längtan
utan uppehåll
driver mig till vansinne.

Jag vill inte det här mer.
Vill inte vill inte vill inte.

Lämna mig nu,
på riktigt.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér