Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista jag har

 

Instängd i en tomhet utan dörr

fråntagen all förståelse

inlåst och förbjuden

en egen verklighet

 

gå fortsätt gå

skrik åt mig 

som om jag vore ett djur

 

jag vet inte
vet inte hut
vet ingenting

vet bara att 
jag inte klarar
den här påfrestelsen


hugger mina ben i bitar

river min vilja itu

kapar allt jag någonsin var

 

orklös mask

krälar förbi under och iväg

bort från det här bort från er bort från mig själv

 

hat hat hat

är allt jag känner nu

 

förbannade jävla öde 

döda mig 

ta det sista

för det är fan inte mycket kvar nu.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 01:39



Bookmark and Share


    Shush
Starka ord som går rätt in.
2011-11-24

  ULJO
Smärtsamma rader som berör.
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér