Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Note to self; Me, me, me.

Tid av förändring

krasar under fötterna

ett oritat mönster

runt mig själv

 

Ett livfullt älskande

rev mig innefrån,

ut i den bleka nakenheten

 

Bilder av en planerad framtid

glimtade förbi och bort

 

Påminnelsen om att

bli bortvald

väckte något större

 

En vacker bild

av mig trädde fram

 

Där viljan var kontrasten

i valen som konstaterades

 

En njutning i alla drag

av mitt ansiktes konturer

 

Livet börjar här,

i mig.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 16:28



Bookmark and Share


    Drunken Owl
En riktigt bra självbejakande dikt.

Tycker att sådana lätt kan bli banala och tillintetsägande.

Din är äkta och naturlig. Bra jobbat.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér