Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tennsoldater, kom in.

Jag ska bygga en mur

så jävla hård

omkring min själ

 

Så att ingen, ingen

kan komma in

och förstöra mer

 

För detta lilla

lilla jag

blir så stor


i era känslor


jag behöver en arme

tennsoldater

som står och skriker


skriker ut mitt

hjärtas slag


för jag vill inte känna mer

inte känna mer

än såhär.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 16:47



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra!! tycker om tennsoldaterna i dikten
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér