Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande du.

Fyller tomheten du
lämnade åt mig.

Öser. Överdriver.

Naken hud spelar på mina ryggkotor.
Naglar. River andlöst upp mig.

Men jag töjs
Hålet förstorar mig.

Ensamheten hånar min enfaldighet.
Moha ha ha haa.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-02 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér