Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är bög

Där satt jag
Utanför eller innanför

Någon skriker att
Jesus är bög

En annan har en panter
Svart
Det är så

Sedan diagnosen
Tror att jag sa tack

Bjud mig
Nästa vecka
Så kommer inte jag




Fri vers av Tini Tut
Läst 686 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-17 14:30



Bookmark and Share


  Tera
och denna gillar jag..
2010-02-02

  Mikael Lövkvist
Den här var bra. Nej, jag förstår [i min tolkningsvärld] att du inte ville komma tillbaka. Diagnoser är så jävla ytliga. Vad vi behöver är medkänsla och värme.
2007-11-21

  Malinosa
Bravo! Väldigt stark. Gillar den.
2007-10-21

  Bjarne Nordbö
Sitt hemma och skriv istället. Det är du riktigt bra på.
2007-10-17

  Tini Tut
Kanske man vet aldrig..hehe
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut