ibland så.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland så..


clowness

fantasi för liten estrad
kräver trogen publik
på hugget, geschwint

clownessan sitter i logen
lärd att trampa sin oro
finnas i sitt väsen

långt borta
i tanken
väntande
utebliven

en pastill
av god mint
friskar upp

gårdagens röj syns
i rödsprängda ögon
sminket väntar

lilla näsan på
så röd




Fri vers av aftermath
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-17 15:31



Bookmark and Share


  glittertindra
fascinerande nära och uttrycksfullt... känner doften av sågspån..
2007-10-21

  Per Teofilusson
Ja det var ju en söt berättelse. Kan du göra den till en visa?
2007-10-18

    ej medlem längre
Jag kommer inte mer framåt än alla de samlade kommentarerna som jag hejar vilt på. Du är fenomenal! (Fenom är ett tvättmedel) Jag menar du tvättar rent poeter.se!
2007-10-18

  Agnes B* Lörinczi
alla vi behöver vara clowness, för hur skall man annars klara livet i balans någonstans mellan fantasi och rödsprängda ögon....sweet text, en skulptur i miniatur
*vinkar från logen*
2007-10-18

  Lena Renman
Ja ibland så....
Kommer lilla röda näsan på

Lena
2007-10-17

  Lilla My* VIP
Clowness..ett spel för gallerierna..med liten pastill, puder och solglas på...dagen efter...spel...fantasi och verklighet...
*Snyggt*...bara!!
2007-10-17

  Inkarasilas
357 Mintpussar över hela texten,
träffar rätt med punktering.
Du är Unikum.
2007-10-17

  Antropofagen
Eschauffrerat och teaterspelet. Den där smilande rollen. Snyggt.
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
snyggt fångat, gillas!
2007-10-17

  devilsangel
Riktigt bra...utstötthet och förvirring...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp