Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är alltid extra hungrig denna mörka årstid


Skymningens handske



En beröring i puls över kosmos
smakar som varma syltmunkar
vars skymningshandske håller i
Stjärnregnet påminner om pudersockret
som pudras över semletaket
Kvällarna är mitt kexchoklad
och nätterna är svarta som lakrits
Till neonets karamellfärgade moln
snurrar jag till skymningen
vars handske lagt sig till ro för att vila


©Susanne Strömstedt










Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 17:59



Bookmark and Share


    papillon
Hungrig? Sötsugen!! Härliga bilder, god precision liksom i annat du skrivit. Man bockar.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt