Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför födas utan ett liv?

Jag tar en pinne.
En pinne som ligger på marken.

Jag petar i en vattenpöl.
Vattenpölen är mitt liv.
Jag petar i mitt liv.
det gör ont.

Men bara för att fördriva min tid, gör jag så mot livet.

Jag är Guds misslyckade lilla ängel som skickades för att dö.
För att sedan snabbt återvända till Gud.

Det var inte någon mening att jag skulle finnas.
Eller skapade han mig för att plåga mig?
För en slags till nöjes tortyr ?

Jag vill inte vara en misslyckad ängel längre.

Varför födas utan mening.
Varför födas utan ett liv?




Fri vers av M i mm i
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 21:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark o tänkvärd..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i