Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik i dagens lokaltidning


Falsk polis lurade 81-åring

Alltid samma!
Detta ständiga skojeri
som inte
är det minsta skojigt
varken för
den drabbade
eller för oss andra.

Om det ändå
hade stått
så här:
\"Falsk 81-åring
lurade polis\"
så hade
åtminstone jag
kunnat dra en aning
på smilbandet

Ingvar




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-18 10:50



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, dä ä de´!!
Ingvar
2007-10-20

  isabel louise
mm..man önskar att det var precis tvärtom!
2007-10-20

    Aurora Borealis
Vad bra! Ja man önskar att det vore tvärtom!
2007-10-20

  glittertindra
det är aldrig en ände på kreativiteten när det gäller att lura folk... tänk om samvetet hade varit lika väl använt... men det är väl en bristvara idag...
2007-10-18

  * Ammi *
så är samhället idag, undrar bara varifrån de får kläderna? Snart sitter vi inlåsta och rädda för allt och alla ... sorgligt!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP