Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked


Avskedet
vid tåget
gick så fort

i en enda rörelse
steg jag ur bilen
tog min väska
gav dig en snabb puss

du såg
mina tårar
jag ville inte visa dem

leendet
jag ville ge dig
stoppades av
den saknad
jag visste skulle komma

030428

































Fri vers av Lena Johansson
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-10-18 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson