Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amstrams

Ams.se är min hemvist
o det blir jävligt trist

Scrollar sida upp
och sida ned
suckar o tror min
hand ska gå ur
led

Hur jag än
scrollar i all
desperation

finner jag ej
att denna sida
fyller någon
funktion

Förutom att
få mig ur
funktion

och föda
en desperation




Fri vers av Krissie
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 20:22



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Det där känner jag igen!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie