Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsen.

Och en blick jag fick, ett leende jag tog
ett tredje jag gav.
Skälva, så länge sedan jag skälvde av någon,
över någon.
Är jag patetisk,
är jag kall?
Är jag, så är jag det med värme.

Är jag förälskad, jag är förälskad. Eller?
Jag minns inte förälskelsen, gör jag?
Dess glasklor som får hud att blöda,
drömmar att byggas upp, hjärtan att köttas.
Jo, jag minns den, jo jag känner den.
Hur den bränner under naglarna
hur den otåligt kliar i hårbottnen
kissar i ögonen
hoppar bungyjump från hjärtat men aldrig riktigt landar
Hur den kittlar i magen, hur den sjunger mellan låren.
hur den älskar att retas.

Och hur jag älskar den.




Fri vers av Elália
Läst 981 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 11:19



Bookmark and Share


  1up
Levande och läckert porträtterat!

Man får följa med i förälskelsens resa. En resa som har ett värmande slut.

\"Är jag patetisk,
är jag kall?\" känns som flödet stannar upp en aning. Vad kan man göra åt det?
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália