Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em><font color=\"#ff00ff\">äkta vänskap</font></em>


I så fall vill jag bli din vän!

Iså fall vill jag bli din vän!


vill du lyssna på min historia å mina dikter?


vill du vara min vän också när det e riktigt svårt?


vill du vara min vän också när jag mår riktigt bra


vill du vara min vän, promenera i skogen å vara min vän?


vill du respektera mig å låta också mig bestämma?


vill du umgås med mig på lika vilkor?


vill du det? i så fall vill jag bli din vän!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-19 11:30



Bookmark and Share


  sockerspöket
Det vill jag, tyvärr så kan jag inte gå med dig i skogen :/
2007-10-20

    Stormöga
arg...min komentar skickades innanjag var färdig:(
2007-10-19

    Stormöga
wow...detta är en av de bästa dikter om vänskap jag läst! riktigt bra!
2007-10-19

  Darkness
Bra och tänkvärd
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin