Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden sinar


Mitt inre känns tomt

Orden har sinat

mitt inre känns tomt

Var finns mitt livs flöde

var finns min tankar

som formars till

ord.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:02



Bookmark and Share


  Annmargreta
Ibland kan det kännas som du skriver.
Men det blir annorlunda tror jag.
Ha en skön helg. Kram Meta.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström