Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natt drömde jag om att rädda jorden


Magisk Kaka

Som tomma påslakan

hänger på linor

väntar jag kakan

som röjer minor

 

Blött och veckat

luftfritt tyg

kakan har tvättat

sår i smyg

 

Skaparen utbringar

förbud och lov

politiker tillbringar

 tid vid hov

 

Parlament de kallar

säte för diktatorer

bomber knallar

i huvud på senatorer

 

I min dröm en kaka

av ädel art

helande plantor ska baka

sätter fart

 

Delar ut till brigader

av disharmoni

befolkade cyklader

av sprägnings periferi

 

Gemensamt ska vandra

kakans onani

KAN INTE KLANDRA

plantans magi

 

Skratt och lycka regera!

Gud skulle sig förnöja

dags att subtrahera

med de förtöjda

 

Om man kunde baka

så gott det skulle smaka

men en dröm är en dröm

faller sedan i glöm 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av RiJoKu
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu