Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkyssen

kyssen passion heta tunga kåtrop

dansen yrde under lidelsens dag

famnar strävade efter varma omtag

luften som andades kärlekens fallgrop

 

flickmö mig så ur kärlekssömn väckte

stanna du klockslag i ungdoms vintertid

läppar som kittlas slutade fulla strid

famlar ramlandes ur hjärtans häkte

 

speglar som granska min ärrade själ

synar en person med blottlagda drömmar

väcker ur brevbarns förtvinade sömmar

kärlek som borde ha stelnat till räl   

 

kanske är hoppet tillbaka för kärlek

är flicka hon tro hjärter dam i kortlek




Bunden vers (Sonett) av RiJoKu
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-15 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu