Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag till en speciell flicka för ett antal veckor sedan och tyckte det var dags att publicera och "lätt upp stämmniongen lite" då jag bara skrivit lite "tråkiga saker" de senaste gångerna.


I dig står tiden still

Du vänder min dygnsrytm Du vänder min tid

min klocka mina känslor
men framför allt mitt liv

Du får mig att vända mig i sängen   att stå där timid

när jag kan känna din doft
med min arm intill din

med dig bredvid

Du får mig att skratta
att lugnt stanna upp

att tänka och vandra
iväg långt bort långt upp

Du får mig att vilja
så mycket mer
än jag någonsin viljat

förut för en tid

Det finns ett liv att utforska
men det trodde jag var klart

uppenbart genomskinligt tråkigt och vardag viktigt och jobbigt en lögn och en dans på svarta moln


Men så kom du och sade
att du bryr dig om

nu har världen som jag såg förut

blivit så stor i dig

Min klocka mitt jordklot
min timme är sen

Men tillsammans med dig
Vad gör väl det.






Fri vers av RiJoKu
Läst 616 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-18 16:11



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Fantastisk! Det är allt jag kan säga.
Ska komma tillbaka och läsa mer utav dig för du var riktigt riktigt duktig!
2009-01-19

  inutimonster
jag gillar den verkligen, speciellt hur det enkla språket ibland räcker för att säga allt. känner igen mig. rubriken är bra, ja det är den. så bra att jag vill pussa på den.
2009-01-18

  Kim VIP
Fint uttryckt!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu