Du har alltid ett val....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har alltid ett val....




Vilken sida väljer du?

Att må bra?                    Eller                    Att må dåligt?




Övriga genrer av Jea
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 23:28



Bookmark and Share


  ordterroristen
jo, men är det alltid så enkelt? (Nej är mitt svar, även om jag verkligen förstår din tanke)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jea