Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

ålder borde inte räknas i år
utan i livserfarenhet
fast det skulle vara krångligt
så det skiter vi i

det vi skiter i är inte viktigt?
vem bryr sig om livserfarenhet
när man är ensam?

men vem vill vara ensam
när man måste räkna år?

när ett år och en sekund är lika långa?




Fri vers av karmen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen