Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill skriva,skriva,skriva, men inget!

jag vill skriva, skriva, skriva
men inga ord kommer från mina fingrar
inga känslor släpper taget från mitt inre
ingen känsla överväldigar mig och vill ut på ett kritvitt kopieringspapper stulet från skolan
ingenting kommer ut trots att mitt inre skriker
skriker att det finns så mycket potential
inget kommer ut
trots att fingrarna ligger och darrar lätt på tangentbordet
det finns inga ord
det finns ingen känsla
det finns inget infall
det finns något helt annat
som jag inte känner igen
och som jag varken kan beskriva eller uttrycka på något sätt

Jag måste spränga gränser!




Fri vers av karmen
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-01-31 17:26



Bookmark and Share


    Furious Stylez
känslan känns igen, skrivkramp, en känsla starkare än många.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

karmen