Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

am I an angel after all?

I\'ve made my mistake
to live as a fake
I walk out in the night
no one will hear my silent shout
I\'m afraid I might leave
this is how it feels to not believe
I step out in the light
yet I\'m all out of sight
for someone who can save
for someone to be brave
I\'m afraid I might fall
can\'t someone hear me call?
I want to be saved
I\'m so fucking afraid
please see me
and save me
love me
and need me
I\'m covered in lies
the true words stay in my eyes
I\'m hating myself in silence
and what kills me is my own violence
I write a note to tell
there\'s a place left for me in hell
but when I let go it\'s upwards I fall
am I an angel after all?




Fri vers av karmen
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-11-26 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen