Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek så rik......en gåva att förvalta...


Närmare dig.....


Jag ser ditt leende

i mitt

beskådar ögon

djupa blå

Du med händer
födda

att vandra längs
min kropp

som vore gjord
att ta emot

jag möter dig
i alla vrår

lusten vi delar
kan inte mätas....

vi har den!

ger den mer
kraft än så...

när ditt huvud
sjunker ned mot
min hals

så vet jag

att du nått
en bit närmre

tillit som växer

beröringen efteråt
där händer flätas

en symbol

för dig och mig

älskade

hur djup kan
en kärlek vara?

där inga mer tvivel
skuggar
där enbart hopp
ständigt ökar

frigör min ängsliga
själ att tro

att kärleken bär
oavsett.....// karen









Fri vers av Karin Rosberg
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-20 17:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Herregud vilken vacker kärleksdikt!!!!!Ett bokmärke att njuta gång på gång!!!!!
2007-11-13

  Fredrik P. VIP
intensiv kärleksdikt. Bra!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg