Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaghatarDig

Du kom in i mitt liv
när jag hade kommit bort
Du sa Du skulle finnas där
i vått och i torrt

Du byggde upp ett förtroende
Du testade det varje dag
kollade om det fanns några sprickor
om jag kanske var för svag

Men jag kämpade allt jag kunde
jag fanns alltid där för Dig
Du sa allt det där som jag trodde
att ingen kunde tycka om mig

När jag behövde Dig som bäst
då fanns Du inte där
jag inbillade mig att Du gjorde det
för jag höll Dig så himla kär

Jag fanns där för Dig när Du tog alla droger
när Du lekte med snaran i Din hand
när Du skar djupare och djupare i armen
när en kille hade slagit ut Din tand

Jag satt med Dig hela nätter
och oftast också hela dar
men när jag var ensam och rädd
då lämnade Du mig ensam kvar

Jag förlorade Dig inte bara en gång
första gången ensam på jorden
andra gången tog Du alla minnen
men det jävligaste är ändå dom där orden:

”Jag är ärligheten själv”




Fri vers av karmen
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 23:44



Bookmark and Share


  Just Emotions
APPLÅDER***
2007-10-22

  lodjuret/seglare VIP
jaha du, dig känner jag inte
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

karmen