Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste du svika mig så ?

hur ska jag glömma, dom ord du sa

orden som ekar i mitt huvud

orden som alltid kommer att stanna där

jag kan inte fatta att du sa det

att du ville såra mig så, hur

hur kunde du svika mig så

jag fattar inte

du svek mig, som ett hugg i ryggen

som att bli spottad i ansiktet

du svek mig så mycket, att jag har glömt

glömt hur du var jag vill bara skrika

jag vill gå ut i regnet och bara tina bort

jag fattar fortfarande inte hur du kunde

orden du sa dom krossar allt

jag vill inte komma hem i bråk

och jag försöker att vara snäll

men du har gjort mitt skratt till fejk

och jag kan aldrig glömma dina ord

du får mig att må dåligt ganska ofta

du ska inte få mig att må dåligt

du ska ta hand om mig

men du gör inte det

du bara skriker på mig

och jag fattar aldrig varför

jag kan inte göra så många fel

jag kan inte tro dina ord

kan inte tro att du älskar mig

du sviker mig, kan du bara inte säga

jag tycker om dig




Fri vers av gulligt smile
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-10-21 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile