Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte nu

Du tittade på mig

Du pratade med mig

Du känner mig

Du gillar mig

Du kramar mig

Du pussar mig

Du kysser mig

Du älskar mig

Du behöver mig



Snälla sluta inte nu




Fri vers av gulligt smile
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 21:45



Bookmark and Share


  Kramgalen
applåder applåder!! sött, gulligt och han borde läsa den oxå om den e till honom...;D
pussar<3
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile