Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är 1252125 hål i mitt myggnät men känslor för dig är fler

Tråkiga dagar när jag bara ligger och tråkar

Jag har aldrig haft det så här tråkigt

Jag sitter och räknar hålen i mitt myggnät

Jag har redan räknat fransarna på mattan

Jag har redan räknat banansteg till brevlådan

Jag har redan räknat hur många minuter jag levt

Jag har redan räknat hur många kvisthål det är i mig tak

Jag har redan räknat hur lång tid det tar att springa till honom

Jag har aldrig haft det så här tråkigt

Sen kommer han

Han som får timmar att kännas så fort och för lite

Han som för dagar att bli år när han inte är hos mig

Han som kramar mig och kysser mig lugnt på halsen

Du är det bästa jag har, viskar han i mitt öra

Det är 1252125 hål i mitt myggnät men känslorna för honom är fler

Jag klarar aldrig att räkna mina känslor för honom

Det blir bara mer och mer

Jag älskar dig mer än nått annat




Fri vers av gulligt smile
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 21:37



Bookmark and Share


  Kramgalen
aaww.... (torkar nästan en liten tår ur ögat..) vilken söt.. har han läst den?kramar och pussar<3
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile