Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig, du vet vem, det här är din dikt. jag vet att jag gjort fel, därför är den här till just dig. Och jag vet att det rimmar men du sa att du gillar rim.,jag bryr mig inte om ingen annan gillar den, den är till dig. så läs, och förlåt mig.


Förlåt, det här är till dig

Jag tycker du är vacker som du är
Även fast du någon sjukdom bär
Även fast nått trycks på dig
Är du alltid lika fin för mig

Men jag saknar ditt gamla skratt
Nu känns allt så himla matt
Vet inte vad som hänt
Men nått har glädjen ur dig bränt

Något har förstört allting som fanns
En sjukdom, ett liv vilken balans
Du är inte samma som förut
Säg inte att det är här det tar slut

Lovar att inte släppa dig
Men jag vill att du stannar kvar hos mig
Inget får sära på oss
Vi kan inte en sjukdom bli boss

Jag tänker inte tryckas ner
Av någon sjukdom något mer
Tänker ta allt till ny nivå
Jag vill inte att det här ska bli hej då

Vet inte om jag klarar det här
Du är jämt på sjukhus och jag bara ser & lär
Du var alltid här och höll upp hoppet i skyn
Du är det jag tänker & ser på, du står för syn

Du kan mina känslor och mitt hjärta fatta
Du får mig alltid att skratta
Kommer du inte ihåg alla stunder som var våra
Så, Förlåt, det var aldrig meningen att såra

jag menade inget illa
Förlåt!!!!!!!!




Fri vers av gulligt smile
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-10-21 13:33



Bookmark and Share


  Kramgalen
mmm.. man blev alldeles härlig inuti! besök henne ofta och berätta hur mkt så älskar henne varje dag!(L)
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile