Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer?

vad är det som händer?
Det känns som att allting börjar gå åt helvetet.
Och jag blir så jävla ledsen.

Så här va det inte innan...




Övriga genrer av Kajsa Holmdahl
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-10-21 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl