Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan luktar bomull

rädslan skrämmer bort andra
runt omkring
ingen klarar att ta sig förbi

grinden är okrossbar
den längtan som bor inuti
vågar han inte visa

så stängs många in i ett
litet rum
som du inte ser
men kan ana

kylan iskall
från det osynliga
omkringliggande

sen bygger vi
många rum ovanpå varann
vilket ökar tryggheten
att ingen ska
forcera grinden


minnet börjar blekna
om målet
till och med självbilden
har stått i vägen

den från mitt livs novell
att offra sig själv

byta en drömbild
mot en annan
aldrig förstå
att inget stämde

han var inte ens
den han trodde
bilden var i vägen
kamoflerade
de verkliga
känslorna





Fri vers av Kim VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 19:33



Bookmark and Share


  H.C.B
hej och hå

https://www.youtube.com/watch?v=ok0kp66ZYtA&list=PLcUqPeI0P9OzZnKywVlacbNpFQHLLA4mh&index=38

2016-05-19

    Squire
Kraftfullt om rädsla, får mig att grubbla...BRA!
2008-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Vem du är kan jag inte veta
ty jag vet knappt sjäv
vem jag är i förhållandet
till omvärlden

texten din får tre gula rosor
av vänskapens färg
2007-12-12

  Ronny Berk
en väl skriven poesi om längtan som fryser och osynliggör ; om rädslors känslor...ja...
2007-11-30

    Göte Holmlund
spännande om rädsla
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP