Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bra bit mot fred om Abrahams barn erkänner varandra som syskon




Jag är inte muslim

 

förlåt mig om jag lånar
ert fina namn och
alla andra som kvarstår

inget skulle jag ha emot
att kalla Gud vid Allah

och önskar gör jag
att ni kunde känna likadant
inför det som är jag




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 20:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en fin o vacker önskan!
2007-10-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är så sorgligt, att relegion är det forum som skapar så många motsättningar. Det blir logisk kullerbytta och paradoxer......vart tar trovärdigheten vägen?
2007-10-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Det är sorgligt
när människor
har så svårt
att acceptera
varandra

vilka människor
eller religioner
det vara må
2007-10-22

    ej medlem längre
Grupptillhörighet är på två vis...antingen så är man stolt över det eller inte...
Jag får bara gissa andemeningen i denna dikt den berörde mig.
\"förlåt mig om jag lånar
ert fina namn\"
Får mig att känna underlägsenhet och
\" inget skulle jag ha emot
att kalla Gud vid Allah\"
Får mig att känna tolerans

Välvalda ord som berör!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth