Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att välja sin sikt

 

Egentligen är jag trött på åsikter
för de är så himla små
jämfört med sikten över havet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 934 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-10-21 21:58



Bookmark and Share


  sister mary
Rubriken fantastiskt! Jag väljer havet!
Bokmärker!
2007-10-27

  Masken
Ja åns sikter är inte så vida som havets!=0)
2007-10-22

    Lillemor
Fyndigt och snyggt!
Yes, känslan är
värderingsfri. Tack
för denna fina
insiktsfullhet!
2007-10-22

  charlotte hedendahl
Fint skrivet!
2007-10-22

  Lena Krantz VIP
Ahhh, just precis så är det!
*ler och längtar havsluft*
2007-10-22

  Maria Zena Viklund
fint!
2007-10-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Härlig, underbar text. Ibland behöver man byta fokus. Det lilla i det stora och det stora i det lilla.....
2007-10-22

  kärleksbarn
först var jag tvungen att läsa denna, eftersom när jag läste titeln så ville min skumma hjärna skriva en egen som hette \"att sälja sin vikt\", haha...
men när jag läste den kände jag igen mig så. enkel, men ändå precis på pricken!
tack!
2007-10-22

    eva m h
Har man inget hav få man kanske nöja sig med en å!!!! :-)

Annars håller jag med dig!
2007-10-22

    ej medlem längre
Som sjöman måste jag bara instämma fullt!:)
2007-10-22

    Bim
..vilken tur att jag hittade dessa ord av dig just nu!!!
Håller med dig till hundra procent,-kluriga Barakha,-den här är otroligt elegant,den har allt!
Hälsn.Bim
2007-10-22

  Åsa Gustavsson VIP
fri sikt
ljus i ögonen
inte illa
2007-10-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fyndigt och slående!
2007-10-22

    Maria Malm
Den fria sikten över havet är så oändligt stor, att vanliga åsikter blir fjuttiga. Bra skrivet.
2007-10-21

  Leif Furstedt
En vacker syn...
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth