Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TillMinVänViola

Du har alltid funnits där
när livet varit jävligt mot mig
precis när jag behövde det
så visade du dig

Jag försökte att förklara
allt som var så svårt
du satt där lugnt och lyssnade
sedan höll du mig hårt

Du höll om mig flera minuter
och lät dina tårar rinna
du släppte inte taget
du lät mig inte försvinna

Du valde att titta
istället för att blunda
du kallade mig unik
istället för annorlunda

Du valde att lyssna
när ingen annan ville höra
därför lät jag dina tårar falla
mot axeln vid mitt öra

Dikten rimmar illa
men jag vill ändå säga dig
att du är helt underbar
och betyder massor för mig <3




Fri vers av karmen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-21 22:21



Bookmark and Share


  Dead dreams living
åh :) va fint
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

karmen