Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrering

 

hat föder hat
en inre smärta
utan yttre begränsning

våld föder våld
yttre smärta
utan inre begränsning

liv föder liv
genom smärttröskelns
absoluta topp

smärtan
att förlora en älskad
är djupt oändlig

men kärlek
till en vän

föder kärlek
får livet att skratta
blomstra och njuta

får våra ögon att glittra
universiellt och gränslöst

våra kroppar att ropa
över den gåva vi förlöst

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 18:01



Bookmark and Share


  J A Nicander
Lekfullt, fint och berörande. Gillar förslösningen som metafor.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol