Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För första gången på länge hör vi...


Det krävs mer än öron

Flygande ord
surrar utan
landningsställ

vilsna letar
de efter kartor
som leder ut

genom den
verbala labyrint
av det som inte
borde

lånar kraft av
flydda löften
till att mötas
bortom





Fri vers av Catrin
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 10:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert, ja!
2007-10-25

  Jan Linderoth
Det kostar mycket att lära sig ta emot och lyssna ibland.
Gillade orden utan landningsställ, det fins ju buklandningar som lyckas...bokmärker!!!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin